ARCUS PLUS
Caută după:

Societatea ARCUS PLUS

ARCUS Office
str Fagului 15
Cluj Napoca, Romania

Administrator:
Bohus Carmen
+4 0729 775 522
Serviciu aprovizionare:
Palko Tibor
+4 0723 674 431
Departamentul tehnic:
+4 0728 974 344
+4 0264 433 360
+4 0264 406 448
office.cluj@arcus.ro

Lun – Vin 9.00 – 18.00
Sambata – Duminica Inchis

[siteorigin_widget class=”PT_Social_Icons”][/siteorigin_widget]

Compania ARCUS ofera solutii inovatoare pentru echipamente medicale produse de SOUTHCO

Compania ARCUS

Societatea ARCUS PLUS si-a inceput activitatea in anul 1997 sub Holdingul Austriac ARCUS GRUP . Grupul ARCUS are si acum dupa 19 ani activitate in ,Cehia ,Slovacia si Romania .

Oferim produse si servicii de înalta calitate în domeniul asamblarilor, sistemelor de fixare si acces, începând de la faza de dezoltare si proiectare, asistenta în implementarea sistemelor noi, pâna la suport tehnic si logistic pentru productia în serie.

În calitate de distribuitori autorizati în România a unor mari producatori mondiali , lideri în sectorul lor de piata va oferim solutii inovatoare si economice pentru diferite sectoare ale industriei.
Prin introducerea si respectarea normelor impuse de sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000, ne-am luat angajamentul de înbunatatire continua a calitatii produselor si serviciilor oferite prin întâmpinarea si satisfacerea celor mai riguroase cerinte impuse de clientii nostrii si de o piata extrem de dinamica.
In calitate de reprezentant in Romania a unor mari producatori europeni, lideri mondiali incontestabili pe segmentul lor de piata, va oferim urmatoarele categorii de produse :

Tehnica nituirii si sertizarii prin nituire (producatori AVDEL , MASTERFIX Nituri – Piulite – Suruburi – Scule)

) ; va ofera toata gama de POP nituri , bucse filetate nituibile, piulite randalinate , piulite nerandalinate  ( cu guler -fara guler )  suruburi nituibile, autofiletante, precum si masini pneumatice, scule de mana pentru prinderea acestora, nituri standard , nituri etanse , nituri albe ; nituri din inox ,nituri cu cap inecat  ;nituri monobolt ; nituri hemlock , nituri masterlock ;

Tehnica autosertizarii prin presare  Autosertizare Piulite – Suruburi – Distantiere

, va ofera toata gama de piulite presabile , suruburi autosertizate ,suruburi presabile ,distantiere etc presabile  in table subtiri

Tehnica sudurii bolturilor (producatori din Germania),Tehnica sudurii

va ofera toata gama de gujoane, bolturi, bolturi sudabile , stifturi, conectori de sudura, pini de izolatie ,pini autoadezivi , pini cu capsula de aluminiu ,pini de inox si clipsuri .

Bucse filetate sudabile fara electrozi prin metodele „descarcare capacitiva” respectiv „arc tras” ciclu lung si ciclu scurt precum si agregatele de sudura folosite la prinderea acestora, de asemenea inchiriem aparate de sudura conectori tip Nelson ;

Inchizatoare, incuietoare, zavoare  si balamale profesionale produse de firma SOUTHCO Anglia ;Incuietoare electronice , incuietoare

balamale usi.

solutii de acces industria medicala ; acces echipamente medicale , viziere protectie medicale ;

Glisiere telescopice cu bile de otel produse de firma ACCURIDE.Glisiere telescopice cu bile de otel Accuride

Manere :Manere Rohde. Germania )

Compactoare PET, cutii metalice, cutii de carton si sisteme de colectare a resturilor menajere.

In afara de produsele standard, va putem asigura implementarea altor solutii ingenioase si economice potrivite aplicatiilor dvs.